پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ دی ۱۳۹۹، ۱۰:۱۷

در پیامی؛

ربیعی ترور سخنگوی دولت افغانستان را محکوم کرد

ربیعی ترور سخنگوی دولت افغانستان را محکوم کرد

سخنگوی دولت حمله تروریستی کابل و کشته شدن ضیاء ودان یکی از سخنگویان افغانستان را محکوم و به مردم و دولت افغانستان تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی ربیعی سخنگوی دولت در پیامی حمله تروریستی در کابل و کشته شدن «ضیا ودان» یکی از سخنگویان دولت افغانستان را محکوم و این حادثه را به دولت و مردم این کشور تسلیت گفت.

بر اساس این گزارش در پیام ربیعی آمده است: خبر ترور یکی از سخنگویان دولت افغانستان و همراهان ایشان موجب تأثر و تالم دولت و ملت ایران شد. ضمن تسلیت به خانواده بازماندگان، ملت و دولت افغانستان، قویاً این حمله تروریستی را محکوم می‌کنیم.

وی تصریح کرد: ترور، ابزاری نفرت انگیز و غیرقابل قبول در دست یافتن به اهداف سیاسی است و هیچ ثمره‌ای جز تقویت دور باطل ناامنی و خشونت نخواهد داشت. به برادران و خواهران خود در افغانستان اطمینان می‌دهیم که در راه مبارزه با تروریسم، خشونت و اشغالگری تا هر زمان که لازم باشد، در کنار آنها خواهیم ماند.

کد خبر 5119215

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha